Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tartozék

Minőségi digitális alkoholszonda tartozékok

A megbízható és professzionális alkoholszondákat gyártó Sentech félvezető érzékelős termékei nagy népszerűségnek örvendenek. A komoly kapacitású készülékek figyelmeztetik a gépkocsivezetőket a szervezetükben kimutatható alkohol jelenlétére, és munkahelyi ellenőrzések során is megbízható eredményt adnak. Egyes modellekhez egyszer használatos fúvóka is tartozik, amit szintén beszerezhet webáruházunkban. Válogasson termékeink között, és rendeljen egyszerűen, online!

Termék szűrés

Ár
-
Rendezés:

Ami az ittas vezetést illeti, Magyarországon ma a rendkívül szigorú zéró tolerancia elve érvényesül, ami azt jelenti, hogy a kimutatható alkoholszint még a legkisebb mennyiségben sem megengedett. Ebből következik, hogy mindenki, aki a példának okáért egy ízletes vacsora mellé elfogyaszt egy pohár könnyű bort is, az gyakorlatilag ittasnak minősül, legalábbis jogi értelemben.

Büntetőjogi szempontból nézve korántsem túlzás azt állítani, hogy egy megbízható alkoholszonda egzisztenciákat menthet meg. A hivatásos sofőrök számára mindenképp hasznos egy ilyen készülék beszerzése, de bárkinek jól jöhet, aki nem akarja elveszíteni a jogosítványát egy görbe este miatt. Egyes munkahelyeken rendszeresek az ellenőrzések, üzemekben és gyárakban is ajánlatos precíz szondákat használni.

Egy profi digitális alkoholszondának köszönhetően elkerülheti, hogy bűncselekményt kövessen el, hiszen a 0,5 ezrelék feletti véralkoholszint már nem szabálysértésnek számít.

 

Nézzen körül webáruházunkban, válassza ki az igényeinek megfelelő modellt, és szükség esetén rendeljen egyszer használatos szívókát is hozzá!