Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Vállalatoknak

Minőségi digitális alkoholszonda munkahelyekre

A munkahelyi alkoholfogyasztás rendkívül veszélyes dolog. Amellett, hogy fizikai kockázatot jelent a dolgozókra nézve, a munkamorált is zülleszti. A szeszes ital fogyasztása különösen kockázatos lehet a gép- és az építőiparban, a szállítmányozásban vagy akár a mezőgazdaságban dolgozók esetében. A webáruházunkban kapható készülékek rendkívül pontosan és megbízhatóan mérnek, könnyen kezelhetőek, gyorsak és higiénikusak, ezért ideális megoldást jelentenek a munkavédelem területén. Ismerje meg választékunkat!

Rendezés:
Nézet:

A munkavédelemről szóló törvény rendkívül szigorúan szabályozza a munkahelyi szeszesital-fogyasztást, mind a munkaadóra, mind a munkavállalóra vonatkozóan. A munkáltató minden esetben köteles olyan körülményeket teremteni, amelyek biztonságos munkavégzést tesznek lehetővé, illetve a munkavállalónak is kötelessége olyan állapotban végeznie a munkáját, amivel nem veszélyezteti sem önmagát, sem másokat – magyarán: nem lehet alkoholtól befolyásolt állapotban.

Egyes munkahelyek és munkakörök esetében különösen nagy gondot kell fordítani a biztonságos körülmények megteremtésére. A legveszélyesebb terület a gépipar, de a feldolgozó- és az építőipar is számos veszélyforrással bír, akárcsak a szállítás, raktározás vagy a mezőgazdaság. Ezekben a szektorokban egy baleset akár halálos kimenetelű is lehet, így gyanú esetén elkerülhetetlen az alkalmazottak ellenőrzése.

Munkahelyi ellenőrzés során kiemelten fontos, hogy a mérés pontos legyen, hiszen akár a család megélhetése múlhat egy téves eredményen, ezért minden esetben profi, megbízható alkoholszondával kell elvégezni a tesztet.

 

Nálunk kizárólag minőségi termékek között válogathat, tekintse meg termékpalettánkat!