Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Magánszemélyeknek

Felelősen, józanul egy minőségi alkoholteszterrel

Válassza ki azt a termékek, mellyel garantáltan csúcsformában ülhet a volán mögé minden reggel! Ezek a minőségi darabok pontosak és megbízhatóak, így nem kell attól tartania, hogy ez közúti ellenőrzés során éri meglepetés. Az olcsóbbtól a drágábbig - kínálatunkban számos modell közül válogathat, melyeket remek áron juttatunk el otthonába megrendelés után. Válogasson kedvére, ne bízza a véletlenre!

Termék szűrés

Ár
-
Gyártóinformation_mark
Rendezés:

A biztonságos másnapokért

Egy jól sikerült görbe estét nem érdemes elrontani azzal, hogy másnap még ittas állapotban kocsiba ülünk, majd egy rendőri ellenőrzés után súlyos tízezreket költünk büntetésre. Egy digitális alkoholszonda nemcsak felelősebb, de olcsóbb megoldás is, hiszen pár ezer forintért évekre megoldhatjuk az önellenőrzést. Egy ilyen készülék akkor is jól jöhet, ha a bulisofőr állapotáról szeretnénk meggyőződni, elkerülve a kellemetlen meglepetéseket.

Elfér a táskában és a zsebben is

Napjaink korszerű alkoholtesztereit már nem úgy kell elképzelni, mint a régi idők ormótlan berendezéseit. Ezek a digitális kijelzővel ellátott készülékek alig pár grammot nyomnak, méretük pedig nem haladja meg egy diktafonét. A legtöbb modellhez fúvóka sem szükséges, így bárhol, bármikor pillanatok alatt használatba helyezhetők. Mindez természetesen nem megy a hatékonyság kárára, hiszen megbízható alkoholszondáink ±0,01%-os pontossággal dolgoznak.

Verhetetlen árak

Webáruházunkban arra törekszünk, hogy a lehető legalacsonyabb árcédula mellett kínáljunk minőségi termékeket. Ami pedig a házhoz szállítást illeti, nálunk a legtürelmetlenebbek is jól járnak, hiszen a kiválasztott digitális alkoholszondát akár egy nap alatt eljuttatjuk a megadott címre. Ha pedig szeretne személyesen is meggyőződni portékánk minőségéről, várjuk Önt X. kerületi üzletünkben.

 

Döntsön jól ezúttal is, helyezze kosárba alkoholtesztereink egyikét minél előbb!