Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Rólunk

A cégünk 2014 óta forgalmaz alkoholszondákat (Sentech), kis- és nagykereskedelemmel egyaránt foglalkozunk!

Mindegy hogy magán célra vagy céges, ipari felhasználásra keres digitális alkoholszondát: termékpalettánkon az egyszerűbb, belépő szintű modellektől a professzionális, számos extra funkciót kínáló típusokig mindent megtalál!

Rendeljen webshopunkból remek áron és villámgyors országos szállítással vagy jöjjön el és próbálja ki az ország 4 pontján, a következő szaküzleteinkben: Budapest, Kecskemét, Zalaegerszeg, Debrecen!

A vásárlás mellett kalibrációval illetve szervizeléssel is foglalkozunk, keressen bennünket bizalommal!

 

SENTECH KOREA GYÁRRÓL pár szóban:

A Sentech Korea vállalatot 1998-ban alapított a Pohang Ipari Tudományos és Techonológiai Kutatóintézet, amely Korea egyik legjobb kutatóintézete. Sentech Korea úttörő szerepet játszik az érzékelők fejlesztése és gyártása területén.

A fejlett félvezető gázérzékelő technológiával sikerült elérni, hogy a Sentech az alkoholszondák és a gázérzékelők globális piac vezetőjévé vált, több mint 40 országra kiterjedő értékesítési hálózatával. 

A Sentech vállalat így olyan nemzetközi tanúsítványokat szerzett, mint az UL, a CE, a DOT és az FDA, és ezzel határozottan a világ első számú termékévé vált. Így értelem szerű, hogy a Sentech alkoholszondákban a gyár saját fejlesztésű és gyártású szenzorai kerülnek beépítésre, miközben a világon számos más gyártó is vásárolja, beépíti termékeibe ezeket a kiváló, az alkoholszondák lelkét képező szenzorokat.