Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Drogteszt nyálmintából 6 paraméter (ALL)
3.600 Ft (2.835 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Drogteszt nyálmintából 6 paraméter (ALL)

3.600 Ft (2.835 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: ALLTEST
Elérhetőség: Raktáron

Tesztelt anyagok:

Amfetamin (AMP) 50 1-3 nap
Kokain (COC) 20 1-24 óra
Benzodiazepinek (BZO) 50 1-24 óra
Metamfetamin (MET) 50 1-3 nap
Opiátok (OPI) 40 1-24 óra
Kender (THC) 50 1-24 óra

Leírás és Paraméterek

Ezt a drogtesztet úgy végzik, hogy egy tesztpálcát helyeznek a szájba. Rövid idő elteltével leolvasható az eredmény.

A drogteszt a Magyarországon leggyakoribb hat narkotikumot teszteli. Hasís, Amfetamin, Kokain, Metamfetamin, Benzodiazepinek és Opiátok.

A Drogteszt Nyálmintából nemzetközi hatóságok által jóváhagyott CE, FDA, CFDA és FSC tanúsítványokkal rendelkezik.

Előnyök:

Vannak helyzetek, amikor nehéz vizeletmintát adni. Ez kellemetlen és sértő lehet a vizsgált személy vagy a drogtesztet végző személy számára. Ebben az esetben kevésbé sértő lehet egy nyálminta vétel a szájból.

Egy másik előny, hogy általában kevesebb lehetőség van egy orális nyálminta manipulálására, és könnyebb felügyelni a tesztet végző számára.
Hátrányok a Drogteszt - Nyál esetében

A szájból vett nyálminták legnagyobb hátránya, hogy rövidebb nyomkövetési idejük van, mint a vizeletből vett drogteszteknek. A különböző narkotikumoknak eltérő a nyomkövetési ideje, de általában sokkal alacsonyabb a nyomkövetési idő a nyálon keresztüli narkotikumok esetében, mint a vizeleten keresztül. Ha azonban friss droghasználatra gyanakszunk, egy nyálminta nagyon jó eszköz lehet ennek felfedezésére.

Drogok Cut-off érték (ng/ml) Nyomkövetési idő
Amfetamin (AMP) 50 1-3 nap
Kokain (COC) 20 1-24 óra
Benzodiazepinek (BZO) 50 1-24 óra
Metamfetamin (MET) 50 1-3 nap
Opiátok (OPI) 40 1-24 óra
Hasís (THC) 50 1-24 óra

Hogyan végezze el a Drogteszt Nyál

Tárolja a drogtesztet szobahőmérsékleten (15-30°C). Ne nyissa ki a tesztet, amíg nem áll készen.

Győződjön meg arról, hogy a vizsgált személy az elmúlt 10 percben semmit sem vett a szájába. Ez azt jelenti, hogy sem italt, ételt, rágógumit, snuszt, cukorkát vagy bármi mást.

Helyezze a "szivacs"-végét a szájába és zárja be a száját. Enyhe rágással termeljen nyálat. Dörzsölje a szivacs végét a száj körül, a nyelven és az arc belső részén. Győződjön meg arról, hogy a szivacs teljesen át van itatva nyállal. Ezt kb. 3 percig végezze.

Helyezze a szivacs végét a tesztpohárba. A tesztpoharat függőlegesen kell tartani. Csavarja le teljesen a fedelét. A nyál most a tesztpohár aljára kerül, majd felszívódik a tesztcsíkokba.

Olvassa le az eredményt 3-10 perc múlva a teszt elvégzése után. Ne hagyja, hogy több mint egy óra teljen el az eredmény leolvasása előtt.

Negatív eredmény: Két színes csík látható az eredményablakban. A tesztterületen (T) lévő csík a teszt eredménye. A kontrollterületen (C) lévő csík jelzi, hogy a minta elfogadható-e. Nem számít, ha a csíkok gyengék vagy erősek. Amíg mindkét mezőben látható csíkvonal van, addig a teszt negatív.

Pozitív eredmény: Csak egy piros csík a kontrollterületen (C). Nincs csík a tesztterületen (T)

Érvénytelen eredmény: A drogteszt érvénytelen, ha nincs csík a kontrollterületen (C). Ennek oka lehet a tesztüregben lévő nyál mennyiségének hiánya, a fenti eljárás be nem tartása, vagy a vizsgált minta nem nyál.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.