Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Alkoholszonda

Termék szűrés

Ár
-
Rendezés:

Mindegy hogy magáncélra vagy céges, ipari felhasználásra keres digitális alkoholszondát, webáruházunkban a legjobb helyen jár. Termékpalettánkon az egyszerűbb, belépő szintű modellektől a professzionális, számos extra funkciót kínáló típusokig mindent megtalál, méghozzá remek áron és villámgyors országos szállítással. Rendeljen alkoholtesztert, ha biztosra szeretne menni üzemében, a volán mögött vagy éppen a hétvégi buli során!

 

Hogyan válasszunk alkoholszondát?

A legelső kérdés, amit érdemes tisztázni, mielőtt az ember beleveti magát a kínálatba, hogy pontosan milyen célra keresünk alkoholtesztert. Egészen más kritériumoknak kell megfelelni egy olyan gépnek, amit arra használnánk, hogy az esti buli után reggel megmérjük a saját véralkoholszintünket, mint egy olyan modellnek, amit egy nagyobb vállalatnál használnánk a munkatársak ellenőrzésére.

Könnyű használat a mindennapokra

Amikor az ember kialvatlanul, fájós fejjel és sajgó végtagokkal ébred az átmulatott éjszaka után, aligha van kedve hosszú percekig bajlódni az alkoholszonda beállításával. Ilyenkor egy praktikus kütyüre van szükség, ami néhány gombnyomással megmutatja, hogy volán mögé ülhetünk-e, vagy inkább válasszunk tömegközlekedést aznap. Webshopunkban számos olyan modell közül válogathat, melyek pillanatok alatt üzemképesek, ugyanakkor a megbízhatóság terén nem ismernek kompromisszumokat.

Alkoholszondás teszt cégénél

Bizonyos iparágakban kulcsfontosságú, hogy az alkalmazottak józan állapotban végezzék tevékenységüket. Sofőrjeit és beosztottjait könnyedén ellenőrizheti megbízható alkoholszondáink egyikével. Ezek a berendezések a tűpontos adatok mellett számos egyéb funkciót is kínálnak, egyes modellek esetében például kizárt a csalás, míg más daraboknál számítógépére mentheti az információkat.

 

Találja meg a céljaihoz legjobban illő tesztert, vásároljon nálunk remek áron még ma!